Voor wie we het doen

We brengen de energietransitie stapsgewijs op gang met praktische oplossingen. Dat doen we vooral bij woningcorporaties. Maar dankzij onze ruime kennis en ervaring zijn we ook een partner voor veel bedrijven en organisaties en projectontwikkelaars.

Woningcorporaties
Woningcorporaties

Woningcorporaties spelen een centrale rol in de energietransitie. Ze zijn hard op zoek naar oplossingen om hun bestaande woningen én nieuwbouwwoningen in hoog tempo duurzaam te maken. Uiteraard zonder dat dit ten koste gaat van de betaalbaarheid van de woningen. Een forse uitdaging, maar ook eentje die we maar wat graag samen met de corporaties aangaan.

Samenwerken met woningcorporaties is onze tweede natuur. Zo werken we al jaren succesvol en naar grote tevredenheid samen met ruim 60 corporaties.

Woningcorporaties
(Bouw)bedrijven
(Bouw)bedrijven

De energietransitie zorgt voor tal van uitdagingen bij bouwbedrijven. Maar natuurlijk ook bij de eigenaren en beheerders van utiliteitsgebouwen, zoals kantoren, scholen, gemeenten en ziekenhuizen. Sinds 2021 geldt voor alle nieuwbouw (zowel woningbouw als utiliteitsbouw) dat een vergunningsaanvraag moet voldoen aan de eisen voor Bijna Energieneutrale Gebouwen (BENG).

Hiervoor is specialistische kennis onontbeerlijk. Daarom vinden bouwbedrijven in ons een strategische partner voor praktisch advies in de energietransitie. En gebouweigenaren? Die vinden in ons een praktische partner die als geen ander weet met welke oplossingen we een gebouw het beste kunnen verduurzamen.

(Bouw)bedrijven
Projectontwikkelaars
Projectontwikkelaars

De transitie naar duurzame energiebronnen heeft gevolgen voor iedereen. Ook projectontwikkelaars hebben er dus mee te maken.

Met als doel een CO2-vrije samenleving in 2050, moeten zij met hun ondernemerschap en creativiteit sterk bijdragen aan de bouw van duurzame woningen en gebouwen. En dus kunnen ze wel een partner gebruiken met veel ervaring en expertise op het gebied van duurzame installaties. Daarvoor zijn ze bij ons aan het juiste adres.

Projectontwikkelaars

Heeft u een vraag?

Neem dan contact met ons op. We helpen u graag!

Contact opnemen