Over ons

Ons bedrijf is opgericht in 1849. In die rijke geschiedenis hebben we ons ontwikkeld tot dé specialist op het gebied van warmte en comfort. Sinds de jaren negentig kent u ons als verkoper en verhuurder van cv-ketels. Maar tegenwoordig als duurzame technische dienstverlener in de installatiebranche.

Missie, visie en werkwaarden
Missie, visie en werkwaarden

Veel bedrijven hebben ze: een missie, een visie en kernwaarden. Of werkwaarden, zoals wij ze liever noemen. Samen vertellen ze u waar we voor staan. Als duurzame technische dienstverlener in de installatiebranche zijn we toonaangevend in wat we doen. Maar net zo onderscheidend zijn we in hoe we dat doen. Onze bedrijfscultuur is dan ook ons belangrijkste bezit.

Lees meer

Missie, visie en werkwaarden
Waar we actief zijn
Waar we actief zijn

We brengen de energietransitie in Noord-Brabant, Zeeland en het zuiden van Gelderland op gang vanuit zes vestigingen in Brabant en Zeeland. Met ruim 850 medewerkers helpen we opdrachtgevers aan praktische oplossingen om stappen te zetten in de energietransitie. Elke vestiging heeft een installatietak en een servicetak, met monteurs uit de eigen regio. Ons hoofdkantoor staat in Oss.

Bekijk onze locaties

Waar we actief zijn
Kwaliteit en veiligheid
Kwaliteit en veiligheid

Kiezen voor veiligheid hebben we altijd al gedaan. Zo stapten we in 2017 als een van de eerste installateurs over naar concentrische systemen. Een zeer ingrijpende stap, zowel voor onze opdrachtgevers als voor onszelf. Maar het bleek vooral de juiste stap, want deze systemen zijn nu de norm in de markt.

Of neem de CO-certificering BRL6000-25. Die wet moet ervoor zorgen dat alle installatiebedrijven in Nederland vakbekwaam zijn om verbrandingstoestellen te plaatsen en onderhouden. In Zuid-Nederland zijn we het eerste bedrijf dat aan de strenge eisen van deze certificering voldoet. Andere relevante certificaten die we bezitten zijn: VCA, BRL6000 en SCIOS.

Kwaliteit en veiligheid
Maatschappelijk verantwoord ondernemen
Maatschappelijk verantwoord ondernemen

Een bedrijf dat niet maatschappelijk verantwoord onderneemt, heeft geen bestaansrecht. Omdat wij het al jaren doen, is MVO voor ons vanzelfsprekend. Sowieso hebben we ons als bedrijf altijd aangepast aan de tijd. Dus ook nu ons grote uitdagingen wachten – bijvoorbeeld op het gebied van klimaatverandering, grondstoffentekort en arbeidsmarktkrapte – blijven we dat doen.

Sociaal ondernemen Circulair ondernemen

Maatschappelijk verantwoord ondernemen

Heeft u een vraag?

Neem dan contact met ons op. We helpen u graag!

Contact opnemen