Samen verduurzamen door 'gewoon' te beginnen

Verduurzamen. Als woningcorporatie, projectontwikkelaar of (bouw)bedrijf moet u ermee aan de slag. De eerste stap heeft u gezet door deze website te bezoeken. Maar hoe nu verder? Met onze praktische oplossingen brengen we de energietransitie samen stapsgewijs op gang.

Onze werkwijzeProducten en diensten

Onze stapsgewijze aanpak

Luisteren en inventariseren
Luisteren en inventariseren

We geloven in een stapsgewijze energietransitie. Niet overal hoeven we in één keer van het gas af. Bovendien: elke organisatie heeft haar eigen vertrekpunt en haar eigen stip aan de horizon.

Samen verduurzamen begint wat ons betreft dan ook met luisteren en inventariseren. Hoe ziet uw huidige situatie eruit? Waar wilt u naartoe? En welke praktische oplossingen passen daarbij? Door die vragen te beantwoorden, leggen we de basis voor de eerste stap en elke stap daarna.

Luisteren en inventariseren
Calculeren en adviseren
Calculeren en adviseren

Laten we er niet omheen draaien: verduurzamen kost geld. Maar om ervoor te zorgen dat we de klimaatdoelen behalen, móeten we woningen en gebouwen van nieuwe warmtebronnen voorzien.

Gelukkig bestaan voor elke situatie en voor elk budget (hybride) oplossingen: zowel voor snel resultaat als voor winst op de lange termijn. We calculeren alles, adviseren u hierover én maken verduurzamen zo behapbaar én betaalbaar.

Calculeren en adviseren
Realiseren en onderhouden
Realiseren en onderhouden

Uiteindelijk zijn we vooral doeners. Inventariseren en adviseren is belangrijk, maar het liefste stropen we de mouwen op. Eindeloos over de energietransitie praten, brengt u namelijk geen stap verder.

En dat hoeft ook niet, want er zijn tal van oplossingen die zich al in de praktijk bewezen hebben. Oplossingen die we morgen al bij u kunnen realiseren. Om ze vervolgens ook te onderhouden, want op dat vlak onderscheiden we ons als bedrijf al sinds onze oprichting.

Realiseren en onderhouden

Zo zijn anderen 'gewoon' begonnen

We durven zonder aarzeling te zeggen dat onze stapsgewijze aanpak werkt. Bij vele woningcorporaties, projectontwikkelaars en (bouw)bedrijven in Noord-Brabant, Zeeland en Gelderland-Zuid hebben we de energietransitie al op gang gebracht of versneld. Hoe precies? Dat ontdekt u op onze projectpagina.

Naar onze projecten