Een effectieve manier om woningen en gebouwen te verduurzamen is het plaatsen van een zonne-energiesysteem. Die investering verdient zich meteen terug én zorgt ervoor dat bewoners en gebouweigenaren meteen kunnen besparen op hun energierekening.

Zonne-energie speelt een belangrijke rol in de energietransitie van de gebouwde omgeving. Doordat zonnepanelen relatief makkelijk te installeren zijn en direct energie opleveren, zijn ze geliefd bij veel woningcorporaties, projectontwikkelaars en (bouw)bedrijven. We roepen het niet voor niets: zonne-energie is de snelste weg naar een duurzamere woningvoorraad.

Persoonlijk advies

Door de stormachtige opkomst van zonne-energie zijn er honderden aanbieders in de markt. Omdat die niet allemaal garant staan voor een hoge kwaliteit, is het cruciaal om te kiezen voor de juiste partner. Wij hebben ruime ervaring met het plaatsen van zonne-energiesystemen. Ook adviseren we onze opdrachtgevers persoonlijk over de materialen, kwaliteit en levensduur.

Zo gaan we 'gewoon' aan de slag (en maken we het verschil)

Zonne-energie is een populaire oplossing in de energietransitie. Daarom hebben we hiervoor een speciale tak in het leven geroepen: Kemkens Solar. Hiermee vliegen we grootschalige zonnetrajecten aan op een bewuste manier. Dat betekent dat we bewoners en gebouwgebruikers aan zonnepanelen helpen, maar hen ook echt meenemen in de energietransitie. Dat doen we bijvoorbeeld door uit te leggen welke besparingen zonne-energie precies oplevert. Door onze ruime ervaring op het gebied van zonne-energie kunnen we anderen als geen ander voor deze oplossing enthousiasmeren.

Een ander aantrekkelijk voordeel van Kemkens Solar is dat we al jaren zeer nauw samenwerken met netbeheerders. Hierdoor hoeven bewoners of gebouwgebruikers zich niet zelf aan te melden voor een systeem. Een kleine moeite natuurlijk, maar het laat goed zien met welke intentie we onze klanten het liefste willen ontzorgen: optimaal, eerlijk en zonder concessies.

De ontwikkelingen op het gebied van duurzaamheid staan nooit stil. Daarom volgen we de markt op de voet. Daarnaast denken we zelf ook actief na over nieuwe oplossingen. Zo zoeken we bijvoorbeeld naar manieren om de extra opgewekte zonne-energie van bewoners en gebouwgebruikers niet terug te leveren aan het net, maar om deze op een andere manier lokaal te benutten. Pas als dat lukt, zijn we met elkaar immers écht aan het verduurzamen.

Delen

Heeft u een vraag?

Neem dan contact met ons op. We helpen u graag!

Contact opnemen