Elektrotechniek speelt een grote rol bij alle oplossingen die we bieden. Daarom is het binnen ons bedrijf intussen uitgegroeid tot een belangrijke dienstverlening.

Ons handelsmerk: alle werkzaamheden die achter de voordeur plaatsvinden, vallen binnen ons domein. Het aanleggen, aanpassen en vervangen van elektra hoort daar ook bij, omdat al onze oplossingen elektrotechnische installaties zijn.

Complete partner

Warmtepompsystemen, warmte-terugwinsystemen, zonnepanelen… duurzame installaties hangen uiteindelijk allemaal aan ‘een snoertje’. Daarnaast plaatsen we ook slimme meters, rookmelders en hoofdzekeringen. Niet meer dan logisch dus dat we als complete partner in duurzaamheid ook thuis zijn op het gebied van elektra. En kunnen we installaties verbinden? Dan laten we dat niet na.

Zo gaan we 'gewoon' aan de slag (en maken we het verschil)

Soms moet je kiezen om gekozen te worden. Daarom voeren we op het gebied van elektrotechniek alleen werkzaamheden uit in woningen. Niet in grote gebouwen dus, want daarvoor zijn monteurs met specifieke kennis nodig.

Uniek aan onze dienstverlening is dat we elke woning eens per jaar bezoeken voor een Woning Periodieke Keuring (WPK). Hierbij controleren we de woning onder andere op veiligheid. Werkt alle elektra zoals het hoort? Van een kapotte installatie tot en met een defect stopcontact: elk probleem (hoe klein ook) lossen we ter plekke op.

Delen

Heeft u een vraag?

Neem dan contact met ons op. We helpen u graag!

Contact opnemen