Goede ventilatie zorgt voor schone en droge lucht in huis en gebouwen. Omdat die lucht sneller opwarmt dan vochtige lucht, verbruikt de verwarming minder energie. Met als gevolg: lagere kosten, minder CO2-uitstoot en een gezond binnenklimaat.

Goede ventilatie is niet de eerste oplossing waar opdrachtgevers aan denken als ze woningen of gebouwen willen verduurzamen. Maar het is een zeer effectieve manier om huizen en gebouwen klaar te maken voor de toekomst. En het mooie is: een goed functionerend ventilatiesysteem is hiervoor al voldoende.

Soorten ventilatiesystemen

Er zijn verschillende ventilatiesystemen: van kleine ventilatietoepassingen met warmteterugwinning (WTW) of mechanische ventilatie voor woningen tot en met grootschalige luchtbehandelingskasten voor bedrijven. Deze systemen zorgen allemaal voor een gezond binnenklimaat. Goed om te weten: we zijn merkonafhankelijk. Hierdoor vinden we altijd het systeem dat het beste bij uw persoonlijke wensen, ambities en budget past.

Zo gaan we 'gewoon' aan de slag (en maken we het verschil)

Het is belangrijk om goed na te denken over welk ventilatiesysteem het beste past bij een woning of gebouw. Door bij de aanleg bijvoorbeeld goed te kijken naar de positie van het systeem, voorkomt u tochtklachten en geluidsklachten. Ook nadat de installatie klaar is, zorgen we dat het systeem schoon blijft, goed blijft functioneren en geen bacteriën naar binnen blaast. Zo bent en blijft u verzekerd van een schoon en comfortabel binnenklimaat.

Ventilatie is een vak apart. Je doet het er dus ook niet ‘eventjes bij’. Daarom hebben we een eigen afdeling voor dit specialisme. Alle medewerkers die hier werken, zijn experts op het gebied van installatie, toestelvervanging, storing én onderhoud. Van kleine tot grote installaties en van renovatie tot nieuwbouw: u wordt altijd perfect geholpen.

Indien mogelijk combineren we onze werkzaamheden aan een ventilatiesysteem met het onderhoud aan andere toestellen in een woning of gebouw, zoals een warmtepomp of een cv-ketel. Hierdoor komen we maar één keer over de vloer aan huis, in een kantoorgebouw of bij een kinderdagverblijf. Wel zo fijn voor bewoners, gebouwgebruikers en uzelf!

Delen

Heeft u een vraag?

Neem dan contact met ons op. We helpen u graag!

Contact opnemen