Van een warmtepomp tot en met een warmte-terugwinsysteem (WTW): elk energietoestel heeft regelmatig onderhoud nodig. Om storingen te voorkomen, maar ook om de levensduur te verlengen.

De installatie van een duurzaam energietoestel is de eerste stap naar een gebouw dat klaar is voor de toekomst. Maar dan moet dat toestel natuurlijk wel goed blijven functioneren. Uiteraard leveren we alleen de beste producten in de markt, maar een storing is helaas niet volledig uit te sluiten. Daarom kunnen onze opdrachtgevers vertrouwen en terugvallen op onze service- en onderhoudsafdeling.

Regelmatig onderhoud

Voor elk energietoestel is regelmatig onderhoud nodig. Hiermee zorgen we ervoor dat bewoners en gebouwgebruikers altijd kunnen rekenen op een toestel dat veilig is en optimaal functioneert. Door onze controles bovendien op vaste momenten uit te voeren, verkleinen we de kans op storingen en verlengen we de levensduur van een installatie.

Zo gaan we 'gewoon' aan de slag (en maken we het verschil)

Onze service- en onderhoudsafdeling bestaat uit zeer deskundige monteurs die uit de regio komen. Hierdoor kennen ze ons werkgebied als hun broekzak en zijn we bij storingen altijd snel ter plaatste. U kunt bij ons terecht voor service en onderhoud aan collectieve installaties, individuele installaties en bodemenergiesystemen. Oftewel: voor alle installaties in een woning en de meest voorkomende installaties in utiliteitsgebouwen.

Om de kennis van onze monteurs op orde te houden, scholen we ze regelmatig bij. Dat doen we zowel vakinhoudelijk als op persoonlijk vlak. Als onze monteurs in een woning of een gebouw zijn door een storingsmelding, gaan ze pas weg als een probleem helemaal opgelost is. Groot voordeel voor u: we werken uitsluitend met prestatiecontracten voor service en onderhoud. Hiermee nemen we een risico, maar dat doen we heel bewust. We geloven namelijk sterk in onze dienstverlening.

Heeft u een vraag?

Neem dan contact met ons op. We helpen u graag!

Contact opnemen