Wie denkt aan verduurzamen, denkt al snel aan verwarmingsoplossingen. En terecht, want slimme verwarmingssystemen maken woningen toekomstbestendig én beperken de CO2-uitstoot.

Als ervaren installateur hebben we veel kennis en expertise op het gebied van verwarmen. Daarmee helpen we opdrachtgevers aan slimme verwarmingsoplossingen om woningen en gebouwen te verduurzamen. Van het duurzaam opwekken van warmte tot en met een slimme afgifte ervan: we hebben alle technieken in huis om uw woning of gebouw toekomstbestendig te maken.

Warmtepompsystemen

Een duurzame verwarmingsoplossing is een warmtepompsysteem. Hierbij kunt u kiezen uit twee opties: een hybride warmtepomp of een all-electric warmtepomp. Ook deze zijn weer onderverdeeld in meerdere soorten, zoals een ventilatieluchtwarmtepomp, een lucht-water warmtepomp of een bodemenergiesysteem.

De keuze hiertussen hangt helemaal af van uw wensen, ambities en budget. Een hybride warmtepomp is bijvoorbeeld eenvoudig te installeren bij een bestaande cv-ketel en vaak een forse sprong voorwaarts ten opzichte van de huidige situatie. Bij een all-electric warmtepomp halen we een woning of gebouw volledig van het gas af. Welke keuze voor u het beste is? Daarover adviseren we u graag.

Zo gaan we 'gewoon' aan de slag (en maken we het verschil)

Om u aan de beste verwarmingsoplossing te helpen, kijken we kritisch naar wanneer een oplossing écht toegepast kan worden. Kan er wel een buitenunit geplaatst worden? Hoe goed is een gebouw of woning geïsoleerd? En wat is het gasverbruik? Al die factoren hebben invloed op de keuze die voor u het beste is. Ook kijken we bijvoorbeeld naar de verwachte levensduur van een bestaande installatie.

Uiteindelijk hebben we in elke woning en elk gebouw maar één doel: een aangenaam en comfortabel binnenklimaat creëren. Systemen moeten werken, dus daar zorgen we voor. Enerzijds door aan de voorkant goed na te denken over wat we u adviseren. Anderzijds door onze monteurs gericht op te leiden en na de installatie te zorgen voor de allerbeste nazorg.

Twijfelt u toch nog? Dan is het goed om te weten dat we ons bij Kemkens al sinds de opkomst van aardgas bezighouden met het verwarmen van woningen en gebouwen. Hierdoor hebben we veel kennis en kunde in huis over binnenklimaat en comfort. Én we snappen precies hoe het creëren en behouden van een optimaal binnenklimaat werkt: van hele kleine tot hele grote installaties.

Delen

Heeft u een vraag?

Neem dan contact met ons op. We helpen u graag!

Contact opnemen