Missie, visie en werkwaarden

Als duurzame technische dienstverlener in de installatiebranche zijn we toonaangevend in wat we doen. Maar net zo onderscheidend zijn we in hoe we dat doen. Onze bedrijfscultuur is dan ook ons belangrijkste bezit.

Onze missie

Kemkens is dé partner in duurzame energie-oplossingen die zorgt voor een prettig en comfortabele leef- en werkomgeving. Nu en in de toekomst.

Onze visie

Wij zijn toonaangevend als duurzame technische dienstverlener in de installatiebranche.

Onze werkwaarden

Ons familiebedrijf groeit hard. En alles wijst erop dat we dat ook de komende jaren blijven doen. Om te zorgen dat we blijven wie we zijn, hebben we vijf werkwaarden opgesteld. Samen geven ze een goede indruk van ons bedrijf.

 • Gewoon doen: Natuurlijk denken we na, maar als echte aanpakkers gaan we het liefste ‘gewoon’ aan de slag. Met eindeloos praten, blijft verduurzamen uit. Terwijl er in de praktijk geen tijd te verliezen is.
   
 • Gedreven: Onze medewerkers willen elke dag het beste uit zichzelf halen. En ze begrijpen dat vernieuwen nodig is om toonaangevend te blijven in onze branche. Samen lopen we voorop in de energietransitie. En het beste, dat willen we natuurlijk ook voor onze klanten. Uw verwachtingen overtreffen: dat is ons streven.
   
 • Gezellig: Gezelligheid zit in onze genen. Daarom blinken we niet alleen uit in ons werk, maar ook in het vieren van successen. 
   
 • Samen: Van een monteur tot een kantoormedewerker; we leveren allemaal een onmisbare bijdrage aan ons bedrijf. We behandelen elkaar met respect en vullen elkaar aan. Kemkens zijn we samen.
   
 • Aandacht: Aandacht voor onze klanten is belangrijk. Maar aandacht voor elkaar is dat ook. Even een hand op je schouder als dat nodig is. Of gewoon een praatje in de gang. Zonder aandacht geen succes!

Door het omarmen van deze werkwaarden blijven we - nu én in de toekomst- precies wie we zijn: een toonaangevende, technische dienstverlener in de installatiebranche

Verandering teweegbrengen

De kracht van gewoon doen: die brengt ons verder. We zijn namelijk niet alleen goede denkers, maar van oudsher ook echte doeners. Bijten we ons ergens in vast? Dan laten we niet los voor het ons lukt. Alleen met díe instelling breng je verandering teweeg. En dat is precies wat we altijd al hebben gedaan.

 • "De kracht van gewoon doen: die brengt ons verder"

Heb je een vraag?

Neem gerust even contact met ons op. We helpen je graag.

Contact opnemen