Vitaal en sociaal

Onze medewerkers zijn ons grootste kapitaal. Om ze langdurig inzetbaar te houden, investeren we veel energie, tijd en geld in hun vitaliteit. Bijvoorbeeld met sport- en fitnessmogelijkheden, een vitaliteitsportaal, fruit op kantoor en cursussen stoppen met roken. Maar we investeren ook veel in sociaal ondernemen. 

Erkend leerbedrijf
Erkend leerbedrijf

We zijn een erkend leerbedrijf bij Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven (SBB). Dat houdt in dat we vakmensen opleiden. Vmbo-leerlingen en mbo-studenten kunnen bij ons terecht voor een stage of leerbaan (BOL of BBL) en doen zo waardevolle praktijkervaring op. Daarnaast bieden we ook mooie opdrachten voor hbo-studenten. 

Erkend leerbedrijf
Vakleerschool InstallOne
Vakleerschool InstallOne

Talenten opleiden, begeleiden én klaarstomen voor ons mooie vak: dat doen we in onze eigen vakleerschool InstallOne. Maar ook onze ervaren monteurs komen hier regelmatig voor nieuwe opleidingen en cursussen. Zo blijft jong en oud zich bij ons continu ontwikkelen. 

Ook leiden praktijkopleiders hier mensen met een ander profiel (voornamelijk zij-instromers) op tot volwaardige medewerkers van ons bedrijf. Samen met Talent4Service hebben we voor deze mensen een mooi traject opgezet, namelijk een op maat gemaakte BBL-opleiding. Hierbij leiden we ze in één jaar volledig op tot installatie- of servicemonteur. 

Vakleerschool InstallOne
PSO-trede 3
PSO-trede 3

Natuurlijk bieden we mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt volop kansen binnen ons bedrijf. Denk hierbij aan mensen met een (arbeids-)beperking of een kwetsbare positie, zoals statushouders. Jaarlijks worden we hiervoor ge-audit door PSO Nederland, een organisatie die de prestatieladder duurzaam ondernemen in drie treden meet. Op dit moment zijn we in het bezit van de hoogste trede: PSO-trede 3.

PSO-trede 3

Heb je een vraag?

Neem gerust even contact met ons op. We helpen je graag.

Contact opnemen