Kemkens Kiest de Podcast

Duurzaam wonen voor iedereen. Met de klimaatdoelen voor 2030, de Nationale Prestatieafspraken, een veranderende wetgeving een lastige puzzel. Kemkens maakt het makkelijker en kiest de hybride warmtepomp als standaardoplossing.

Kemkens kiest

Woningcorporaties moeten een lastige puzzel leggen. Zo hebben ze te maken met ambitieuze klimaatdoelen voor 2030, de Nationale Prestatieafspraken en een veranderende wetgeving. Kemkens maakt het bestuurders wat makkelijker: wij kiezen voor de hybride warmtepomp als standaardoplossing.

Meer over ons bod

Kemkens Kiest: de podcast

Een standaardoplossing voor álle type huizen? Die bestaat niet. Maar met de hybride warmtepomp slaat u een mooie slag. In een vijfdelige podcast serie leggen we uit waarom. Verschillende branchegenoten schuiven aan bij Jetske Thielen om u te informeren en inspireren over de energietransitie en ons bod. 

Aflevering 1

Joep Kemkens Algemeen directeur over het aanbod aan de samenleving. 
Voor het behalen van onze klimaatdoelen in 2030, heeft de overheid een duidelijke boodschap: versnel de inspanningen. Maar als we blijven doen wat we doen, is de opgave voor 2030 onhaalbaar. Daarom kiezen we voor de hybride warmtepomp als standaardoplossing. Ambitieus? Joep Kemkens, directeur Kemkens vindt van niet. Luister naar zijn verhaal waarom we nu actie moeten ondernemen om een duurzamere toekomst te creëren.

Aflevering 2

BrabantWonen bestuurder Harrie Windmüller over de hybride warmtepomp als duurzame oplossing 
Woningcorporaties moeten een lastige puzzel leggen. Kemkens maakt het bestuurders makkelijker door te kiezen voor de hybride warmtepomp als standaardoplossing. Hoe reageren de woningcorporaties hierop? Staat het woningcorporaties bij in het realiseren van hun doelen? Harrie Windmüller, bestuurder bij BrabantWonen geeft zijn reactie op het bod. Ontdek de rol die de hybride warmtepomp kan spelen in een duurzame toekomst voor woningcorporaties.

 

Aflevering 3

TDI500 directeur Maarten Hommelberg over samenwerking en innovatieTen installatiebedrijven hebben zich verenigd onder de vlag van Stichting Duurzaam Installeren, waar Kemkens één van de drijvende krachten is. Zij hebben hun handtekening gezet onder een ambitieuze intentieverklaring: '500 duurzame installaties per dag'. In deze aflevering zal Maarten Hommelberg, die nauw betrokken is bij TDI500, ons meenemen in de drijfkracht achter deze stichting, de innovatieve samenwerkingsaanpak en de tastbare voordelen die deze aanpak met zich meebrengt. Ook geeft hij zijn persoonlijke visie op het aanbod van Kemkens. 

Aflevering 4

Eline Gelissen HR Manager over Opleiden en Ontwikkelen.De installatie van 20.000 hybride warmtepompen van 2024 tot en met 2026. Een flinke uitdaging op het gebied van productie, levering en installatiecapaciteit. Hoe zorgt Kemkens voor voldoende capaciteit? Hoe krijgen en behouden ze personeel? Eline, HR-manager geeft ons inzicht in de strategie en aanpak van Kemkens. Ontdek hoe werkgeluk, opleiding en ontwikkeling het personeel ondersteunt in deze uitdagende reis.

Aflevering 5

Rensa expert op het gebied van prefabricageprojecten en logistiek over Ketensamenwerking en Installatie-InnovatieAls we streven naar installaties binnen één dag, moeten we onze aanpak heroverwegen: standaardisatie en prefabricatie worden de sleutel. Hiervoor heeft Kemkens de samenwerking gezocht met partner Rensa. Samen zetten ze zich in voor innovatie, continue samenwerking en het gezamenlijke doel om te excelleren. Luc Peelen van Rensa, expert op het gebied van prefabricageprojecten vertelt hoe samenwerking leidt tot standaardisatie en aanzienlijke verkorting van installatietijden. Ontdek het cruciale belang van ketensamenwerking.

Contactformulier

Wilt u meer weten? Laat uw gegevens achter en wij nemen contact met u op. 

Naam:*
Bedrijfsnaam:*
Postcode:*
Huisnummer:*
E-mailadres:*
Opmerkingen: